top of page

DIRECTORA

MÒNICA PERALES i MASSANA

 

Naix a Barcelona on cursa els seus estudis musicals al Conservatori Superior. El 1994 es trasllada a València on fixa la seua residència.

 

És directora de l’Escola de Cant Coral de La Nau de la Universitat de València, directora de l’escola de Música Camp de Morvedre i durant 8 anys dirigeix el cor de cambra Caranes. Ha estat convidada pel Cor de Cambra Acadèmia d’Orfeu de Castelló amb el fi de muntar un programa de dones compositores l’any 2008.

 

Sota la seua direcció es realitzen els cursos d’estiu de Direcció Coral (Benicàssim, Valencia, Alboraig, Godella) i coordina els cursos de la FECOCOVA. Coordina el Cor de la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA) des de la seua fundació al 2006.

 

Imparteix el curs “La direcció coral als cors infantils” dins dels cursos organitzats pel Patronat d’Activitats Musicals de la Universitat de València, des de l’any 1998. Ha impartit dos cursos convidada pel cabildo de Las Palmas de Gran Canària els anys 2007 i 2008. Ha estat convidada a participar en dues ocasions en les Jornades d’Aulodia en el Taller de Tècnica de Direcció de cors, així com en els cursos relacionats amb la música coral que organitzen els Cefires de Godella, València i Castelló.

 

Dirigeix l’Escola Coral La Nau de la Universitat de València, el Cor del Club Coral La Nau Gran de la Universitat de València i l’Escola de Música Camp de Morvedre al Port de Sagunt.

 

És llicenciada en Història de l’Art.

 

Dirigeix A cau d’Orella des del seu inici, en març del 2006.

bottom of page